Blog

Riveronline og mig!

RiverOnline

Det er lidt underligt, måske ikke så meget for Riveronline, jeg tænker det er en bevidst strategi fra deres side, men lige siden ’15 hvor jeg startede mit “professionelle” online arbejdsliv, har Riveronline fulgt mig.

Det skal ikke misforståes, føler mig bestemt ikke for-fulgt! 🙂

Da jeg var ganske ny i gamet, tog jeg til en masse gratis kurser gennem ivækst. Et af de kurser jeg husker, var et kursus i Google AdWords, altså online marketing. Det var inden jeg kendte til SEO.

Det var en fantastisk mulighed for mig, til at blive klogere på at bruge ét af Googles mange stærke værktøjer i værktøjs kassen.

Og senere

Sidenhen, har jeg så stiftet bekendtskab med Weablog, der ejes og drives af Riveronline. Det partnerskab med Weablog, er jeg yderst tilfreds med, selvom jeg nogle gange ville ønske der kom flere opgaver ind, men det er nok mest qua den tid jeg selv kan afsætte til blogindlæg.

Måske de havde en anden bagtanke, om nogen, ved at give mig det første spæde kursus gratis i Google Adwords. Jeg indrømmer at jeg det var god viden for mig – Så hvad fik de ud af det?

Tja, først og fremmest brandkendskab tænker jeg. Hvis jeg skal nævne et stort, seriøst, dansk online marketing og SEO bureau, så er Riveronline top of mind hos mig – det skyldes nok at jeg har set navnet så mange gange, og mødt dem (én fra deres team) i virkeligheden.

Ser spændt ud i fremtiden, gad vide hvad Riveronline marketing bureau gemmer til mig i skuffen. Måske ligefrem et job? 😀

logo Sleeknote webshopintro.dk