Blog

Hvad har det at netværke givet mig?

Hvis jeg påstår, at mit netværk er rygraden i min forretning, så mener jeg ikke at der er pyntet på sandheden. Alene det at afholde netværksmøder har givet mig mere end jeg turde drømme om. At netværke foregår for mig både online og i virkeligheden, ansigt til ansigt. Vil tro at fordelingen mellem online og A-til-A er ligelig, altså 50/50, men der er stor forskel på hvad jeg får ud af mit netværk, og hvad ikke mindst hvad jeg giver.

Scroll ned til bunden, og se hvem jeg har lært at kende gennem mit netværk.

(Kom med i et netværk, vælg et netværksmøde herunder!)

Det inddragende netværksmøde

Når jeg afholder netværksmøder er det vigtigt, at det ikke blot er mig der står for at tegne og fortælle, men at deltagerne introducerer sig og sine idéer for hinanden. Det er jo ikke blot mig de er kommet for at møde, det er i højere grad deres ukendte businessmatch. Den eller de personer der måske lige er den sidste brik i deres professionelle netværk, for at den nye forretningsidé bliver en realitet. Dermed er det også sagt, at hvis man blot som deltager bruger et netværksmøde som et sted at pushe (sælge) sine produkter, så tror jeg man får meget lidt ud af sin tid. Når jeg får et salg gennem et netværksmøde, så ser jeg det som et tilfældigt gode, nærmere end en bevidst strategi.

Min klare holdning er, kom og vær deltagende når du tilmelder dig et netværksmøde, og husk at inddrage deltagerne når du afholder et netværksmøde – det gå trods alt begge veje!

Det, de og dem fik jeg ud af at netværke:

EmailPlatform er både min foretrukne og nuværende nyhedsbrevsudbyder. Udover at være samarbejdspartner med virksomheden, er jeg også en glad bruger.

Det startede med den personlige relation, som opstod via LinkedIn, hvor jeg fik kontakt til ophavsmanden og ejeren af den danske platform, Kim Østergaard. Kort efter ringede vi til hinanden, og siden har vi haft et fantastisk samarbejde. Jeg taler lidt godt om Kims platform, og Kim sørger for at jeg altid har en kanon platform at arbejde på. For mig, og ikke mindst min webredaktør, er driftssikkerhed et must. Derfor kan jeg godt lide, at Kim og hans kollegaer aldrig er mere end et telefonopkald på dansk væk. Dette står i skarp kontrast til nogle af mine tidligere udbydere (ingen nævnt, ingen glemt ;).

Mit første og ydmyge forfatterskab startede hos “Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”, det vil sige, det er titlen på den bog webbureauet Webjuice, med Jakob Kildebogaard i spidsen, udgav i starten af år 2017.

Mikkel fra PBWEB var jeg så heldig at møde på et netværksmøde, og siden har jeg arbejdet sammen med Mikkel om forskellige projekter.

Vil sige at Mikkel er blevet en rigtig god samarbejds- og sparringspartner, på små og store IT projekter.

Tid til refleksion

Jeg reflekterer en del over de mennesker jeg møder gennem mit netværk, og de netværksmøder jeg deltager i. Tænker f.eks. over, hvad fik jeg ud af det her møde? Hvordan mon jeg fremstod og repræsenterede mit firma? Er der nogen af de mennesker jeg mødte jeg kan hjælpe og omvendt?

Synes det er enormt vigtigt at tage sig tid til også at reflektere over, hvorfor jeg er med i et professionelt netværk. Men nok om mine egne tanker om dette. Stillede mit netværk følgende spørgsmål, og her er hvad de svarede:

Er du med i et professionelt netværk (IRL), hvis ja, hvilket og hvad får du ud af det?

Et forholdsvis privat, ikke ikke specielt stort, og uden navn, der mest fokuserer på strategiske og personlige aspekter af projektudvikling. Jeg får alt fra traditionel iværksættersparring, til mod og kraft på områder der er “svære at kommunikere”.

Her finder du vores netværksmøder

Vil du være gratis medlem af netværket?

Tilmeld dig gratis netværket og modtag invitationer til dette og alle andre møder i netværket – det er gratis og uforpligtende.

*

Din e-mail:

Navn:

Vil du være VIP-medlem af netværket?

Som VIP-Medlem kan du for 199 kr. om måneden få en masse fordele oveni hatten:

  • Fuld adgang til online videokurser på Webshopintro.dk.
  • 1 Gratis konsulenttime pr. måned.
  • 2 Gratis netværksmøder pr. måned (møder op til 89 kr. pr. gang.)
  • Medlemsrabatter hos bl.a. EmailPlatform, UnoEuro, IEX integration med flere.

Skriv et svar